Photobucket

Tosca oli päättänyt, että oli aika kokeilla Rikun ehdottamaa miehenvalintamenetelmää. Hän kutsui Askon kylään ja aikoi esittää suuren kysymyksensä.

Photobucket

"Asko", Tosca kysyi ujosti, "pidätkö sinä juustoleivistä?" Asko läimäytti kätensä yhteen. "Ah, minä rakastan niitä!" hän vastasi.

Photobucket

Toscaa miellytti Askon vastaus siinä määrin, että hän suuteli tulisesti nuorta miesystäväänsä. Hänen olisi kuitenkin tarkistettava mitä mieltä Felix oli noista rasvaisista herkuista, ennen kuin tekisi valintansa.

Photobucket

Iltasella Tosca kutsui Felixin kylään. "Tosca on oikea kultakimpale", Felix ajatteli, "niin kaunis ja mukava."

Photobucket

"Felix, pidätkö sinä juustoleivistä?" Tosca kysäisi. Felix kohotti kulmiaan. "Etkö muista, kultaseni, että en ole koskaan pitänyt niistä", hän vastasi.

Photobucket

Toscan mieliala laski, mutta päätös oli nyt tehty. Hän vetäisi syvään henkeä: oli parasta kertoa heti Felixille. "Felix, rakas, nyt on käynyt niin, että me emme enää voi olla yhdessä", Tosca sopersi, "minä olen näet rakastunut myös erääseen toiseen, ja olen päättänyt valita hänet. Päätös oli vaikea, mutta valitsin hänet, koska hän pitää juustoleivistä, kuten minäkin, ja sinä et."

Photobucket

Felixin leuka loksahti, kun hän kuuli Toscan sanat.

Photobucket

"Tosca, etkö sinä ymmärrä?" Felix miltei karjaisi, kun vihdoin sai sanan suustaan. "Minä rakastan sinua. Hiiteen juustoleivät, hiiteen toiset rakkaudet: minä otan sinut päätöksestäsi huolimatta! En minä turhaan sinusta eronnut ja uudelleen sinuun rakastunut!"

Photobucket

Sitten mies suuteli raivokkaasti, miltei väkivaltaisesti Toscaa. "Onko selvä?" Felix kysyi suudelman jälkeen. "O-on", Tosca sopersi. "Selvä. Mene nyt heti soittamaan sille toiselle miehelle, että sinä olet varattu", Felix sanoi ponnekkaasti ja saattoi Toscan puhelimelle.

Photobucket

Sillä välin, kun Tosca selitti asiaansa Askolle, Felix asteli Thymen luo. "Kuulepas pojanpoika, isoäitisi ja minä olemme taas yhdessä", hän täräytti, "Meidän välillämme on nääs aitoa rakkautta. Edes kuolema ei meitä erottanut, vaikka syrjähyppyni niin tekikin hetkeksi. Muuten, kiva nähdä sinut viimein.." Thyme oli ihan ymmällään.

Photobucket

"Juniper, tajusitko sinä mitään äskeisestä hässäkästä?" Thyme jutteli nuorimmaiselleen syöttäessään tätä. Juniper ei osannut vastata, mutta tuijotteli ymmärtäväisin silmin isäänsä.

Photobucket

Se jos mikä sulatti Thymen sydämen. "Olet sinä aika suloinen", hän totesi.

Photobucket

Jaana oli kyllästynyt sukeltajan ammattiinsa ja etsi uutta työpaikkaa. Valitettavasti mitään kivaa ei löytynyt, ja sukelluspuku pysyi naisen työasuna.

Photobucket

Asko ei ollut tyytyväinen Toscan yllättävään ilmoitukseen ja tuli Rodriquesien kartanolle selvittämään asioita. "Anteeksi, mutta herra Lampukka ei ole tervetullut tänne", hovimestari Marjamaa ilmoitti ylevästi ja sai Askon kihisemään raivosta. Tosca luikki sisälle taloon sanomatta sanaakaan ex-kihlatulleen.

Photobucket

Sisällä talossa tunnelma ei ollut yhtään niin epämukava. Juniperilla oli synttärit ja koko perhe seurasi tapahtumaa innoissaan.

Photobucket

Pojasta kasvoi suloinen ja terhakka taapero. Luonteeltaan hän on tälläinen: 7-6-9-9-1.

Photobucket

Hän ei tahtonut miettiä Askoa ja pettymystä, jonka hän oli miehelle aiheuttanut, ja tarjoutui kylvettämään Juniperin.

Photobucket

Kun poika oli puhdas, sai hän uuden kampauksen.

Photobucket

Juniper oli saanut synttärilahjaksi pienen ksylofonin, jota hän mielellään soitti.

Photobucket

Synttäripäivä (pikemminkin yö) ei kuitenkaan ollut pelkkää leikkiä. Puhumaan opetteleminen oli tärkeää - eihän muuten kukaan tajuaisi, mitä poika tarkoitti.

Photobucket

Thyme oli innostunut aarteiden etsinnästä, ja kaiveli takapihan täyteen kuoppia, joita hovimestari sai täyttää päivät pitkät.

Photobucket

Aamulla Juniper sai ensikosketuksensa pottaan.

Photobucket

Thyme oli superonnellinen tultuaan töistä. Hän oli kohonnut uransa huipulle, kaupunkisuunnittelijaksi ja toteuttanut elämäntoiveensa. Riemua lisäsi myös 50 000 simoleonin bonus.

Photobucket

Tuore kaupunkisuunnittelija heitti kuitenkin työjutut heti mielestään ja keskittyi Juniperin kasvatukseen.

Photobucket

Tosca oli päättänyt muuttaa omaan asuntoon ja yhteen Felixin kanssa. Jaana vilkutti hymy naamallaan zombiemuorille. Sisäisesti hän ei oikeasti ollut niin iloinen: Tosca oli hänen läheinen ystävänsä, ja oli hassua, että vanhus muutti nyt pois.

Photobucket

Toscan asunto löytyi suhteellisen läheltä Rodriquesien taloa ja sijaitsi itse asiassa aivan Samin taloa vastapäätä. Talo ei ollut järin suuri, mutta Toscalle aivan sopiva.

Photobucket

Tosca muutti myös tyyliään. Hän tahtoi eroon mummo-lookistaan ja pukeutui nuorekkaasti. Hän tahtoi olla parhaillaan elämänsä ensimmäisessä ihan omassa asunnossaan - aina ennen hän oli asunut sukukartanossa.

Photobucket

"Kunhan Felix muuttaa luokseni, olen varmaan maailman onnellisin zombi", Tosca tuumi.

Photobucket

Perintölinjan tontilla elämä jatkui normaalisti. Jaana huolehti kuopuksestaan, jolle oli ehtinyt tulla karmea nälkä.

Photobucket

Ruoan jälkeen poika jaksoi jumpata aivojaan logiikkaa kehittävän pelin avulla.

Photobucket

Jaanaa ärsytti yhä enemmän työnsä sukeltajana, mutta hän ei tahtonut erota hommistaan ennen kuin löytäisi paremman ammatin. Vaikka perheen rahat eivät loppuisi vielä pitkään aikaan, ei Jaana tahtonut jäädä kotiäidiksi. Hän tahtoi elämäänsä haastetta.

Photobucket

Willowkin alkaisi pian ajatella työasioita, sillä hän oli ihan teiniyden kynnyksellä. Joku naapuri tuli seuraamaan tytön kasvua.

Photobucket

"Oh?" Willow ihmetteli, "Onko mulla näin timmi vartalo?"

Photobucket

Pihalle ei kannattanut jäädä seisoskelemaan bikineissä, joten Willow suuntasi sisätiloihin ja vaatekaapille. Uusien vaatteiden valitsemisen jälkeen hän muutti hiustyylinsä ja meikkasi. Willowsta kuoriutui todella kaunis nuori nainen. Hän kaipasi elämäänsä romantiikkaa ja tahtoi ammattimaiseksi juhlavieraaksi.

Photobucket

Kuin syntymäpäivälahjaksi Willow'lle ennustajaeukko toi pihalle taikalampun - taas kerran.

Photobucket

Willow meni heti katsomaan kultaista lamppua.

Photobucket

Häntä ei yhtään yllättänyt, että lampusta ilmestyi henki. Hän oli useasti kuullut juttua, että sellaista saattaisi tapahtua.

Photobucket

"Olen suuri lampun henki, täytän kolme toivettasi jne jne", henki totesi suhteellisen kyllästyneellä äänellä. Willow ymmärsi, että henkeä tympäisi: sen piti aina selittää samat asiat kaikille.

Photobucket

"Hmm", Willow mietti, "voisin toivoa vaikka.. rahaa?" Henki huokaisi. "Miten omaperäistä", hän totesi sarkastisesti, heilautti hieman käsiään ja huokaisi uudelleen.

Photobucket

Willow'n eteen ilmestyi suuri rahasäkki. "Onko neiti tyytyväinen?" henki kysyi tympääntyneesti. "Olen", Willow vastasi, "kiitos. Voit mennä nyt vaikka nukkumaan tai jotain." Willow otti rahat ja vei ne turvaan.

Photobucket

Aamulla Willow ihmetteli, kun lamppu oli kadonnut. Hän päätteli, että joku muu oli käynyt toivomassa jotain tai henki oli niin tylsistynyt, että se oli häipynyt. Sen enempää tyttö ei taikalampulle suonut, vaan suoritti aamuvenyttelyn etupihan kiipeilytelineessä.

Photobucket

Karusellissa pyöriminen oli yhtä hauskaa, ellei jopa hauskempaa, kuin lapsena.

Photobucket

Täytettyään leikkitarpeensa Willow päätti lähteä keskustaan.

Photobucket

Hän oli jo pitkään haaveillut omasta MP3-soittimesta, ja nyt vihdoin sai täytettyä toiveensa.

Photobucket

Sitten hän suuntasi ravintolaan, jossa tilasi päivän erikoisen. "Hyvä valinta", tarjoilija ilmoitti, "sillä tänään päivän erikoinen on chili con carnea!" Willow hymyili väkinäisesti; hän ei voinut sietää chili con carnea.

Photobucket

Unohtaakseen pahan ruoan Willow viihdytti muita jonglööraamalla.

Photobucket

Kotiin palattuaan Willow päätti tuhlata hengeltä saamiaan rahoja treffipalveluun.

Photobucket

Willow ojensi ennustajaeukolle ison tukun rahaa, jotta saisi unelmiensa pojan. "Tahdon sellaisen komean ja kiltin", Willow pyysi. Eukko lupasi tehdä parhaansa.

Photobucket

"Minä näen, että olette (miltei) täydelliset toisillenne", eukko selitti, "hän on tumma ja tulinen - sellaisistahan sinä pidät."

Photobucket

"Tumma ja tulinen?" Willow ihmetteli, "ei nyt ihan..." Ennustajaeukko tuhahti. "Älä sinä tyttö urputa, enköhän minä tiedä paremmin. Tuolla hän nyt on, mene tutustumaan häneen." Willow puuskahti pettymyksestä ja aikoi heti lähettää pojan kotiin.

Photobucket

Pojan käsitys hyvästeistä oli vähän lämpimämpi kuin Willow'n, joka sai ensisuudelmansa pojalta. Järkyttyneenä Willow käski pojan häipyä ja pysyä poissa hänen näkyviltään.

Photobucket

"Yritetäänkö uudestaan?" Willow kääntyi taas ennustajaeukon puoleen, "Koetetaanko tällä kertaa tumman ja tulisen sijaan vaaleaa ja villiä?"

Photobucket

"Oi, tämä saattaisi sopia sinulle", eukko sanoi tutkittuaan kristallipalloaan hetken. "Kuka? Missä?" Willow kyseli, koska ei itse saanut pallosta mitään tolkkua.

Photobucket

"No hän!" eukko ilmoitti, kun pihalle oli ilmestynyt postipoika. "Hänen nimensä on Aaro, hän on vaalea ja villi. Kelpaako?" vanhus kysyi Willow'lta, joka ei edes kuunnellut vaan suuntasi haltioituneena pojan luo.

Photobucket

"Wow", Willow totesi tutkittuaan poikaa lähemmin, "Enpä olisi uskonut, että ennustajaeukko todella onnistuisi..." Aaro nauroi hieman vaivautuneesti. "Kertoisitko, miksi mä olen täällä?" poika kysyi.

Photobucket

"Öh, olet täällä treffiseuralaisena", Willow aloitti kertomaan, "Löysit tänne treffipalvelun kautta. Ensin se eukko toi mulle pojan, joka oli sen sanojen mukaan 'tumma ja tulinen', mutta ei yhtään mun tyylinen." Aaro näytti olevan omissa maailmoissaan. "Tumma ja tulinen, grrr", hän mutisi.

Photobucket

"Siis treffit", Aaro tuumasi, "no, aloitetaan sitten. Mitä tehtäis?" Willow ei osannut oikein vastata. "Tutustutaan, tai jotain.." hän sanoi epävarmasti.

Photobucket

Nuoret alkoivat jutella niistä näistä, ja pikku hiljaa alkoivat oikeasti viihtyä toistensa seurassa. Kävi ilmi, että he molemmat tykkäsivät popmusiikista ja eivät voineet sietää haisevia sukkia. "Ja mä tykkään tytöistä, joilla on ruskeat hiukset ja vihreät silmät", Aaro sanoi ja sai Willow'n punastumaan.

Photobucket

"Tossa naapurissa asuu yksi todella tyhmä miekkonen", Willow juorusi, "hän yritti leikata pensasaitaa kynsisaksilla!"

Photobucket

Aarosta tuntui, että hänen oli aika lähteä. "Oli kivat treffit", hän sanoi, "voitaisiin ehkä tavata uudelleen joskus." Willow hymyili ja halasi poikaa hyvästiksi.

Photobucket

Aaro otti Willow'sta tiukemmin kiinni. "Mä oikeasti tykkään susta", hän sanoi.

Photobucket

Sitten he suutelivat. Aaro oli hieman naisellinen ja nosti koipeaan suudelman huippukohdassa.

Photobucket

"Wau!" Willow ei voinut sanoa muuta.

Photobucket

"Kuule Aaro, ei kai sun oikeasti tarvitse vielä lähteä? Mun pikkuveljellä olisi synttärit, ja sä voisit jäädä katsomaan niitä", Willow pyysi Aaron kylään.

Photobucket

"Tietty mä jään", Aaro vastasi.

Photobucket

Sisällä talossa Jaana harjoitteli stand-upia työpaikan iltamaa varten. Thyme oli sitä mieltä, että Jaanalla juttu luisti.

Photobucket

Willow oli hakenut Juniperin yläkerrasta puhaltamaan synttärikynttilät.

Photobucket

Aaro oli hieman hämillään, kun oli ajautunut väärälle puolelle keittiötä seuraamaan Juniperin kasvua.

Photobucket

Juniper oli innoissaan kasvustaan.

Photobucket

Synttäreiden jälkeen Aaro ilmoitti lähtevänsä kotiin. Hyvästelyjen yhteydessä Willow ja Aaro päättivät nyt seurustelevansa.

Photobucket

Willow oli onnellinen. Aaro oli juuri sellainen poika, joista hän piti, ja nyt he olivat ihan oikea pari.

Photobucket

Yön pimeimpinä tunteina Aaro kävi tuomassa pihalle nokkapokka-pöydän onnistuneiden treffien kunniaksi.

Photobucket

Juniper ei tajunnut vielä mitään rakkauden sekavasta maailmasta. Hän leikki paljon mieluummin kuin pussaili - suuteleminen itse asiassa ällötti poikaa, ja aina kun Willow ja Aaro tai Thyme ja Jaana pussasivat, Juniperia alkoi yököttää.

Photobucket

"Juniper, mitä sinä teet ulkonä tähän aikaan yöstä?" Jaana ihmetteli löydettyään nuorimmaisensa pihalta reilusti keskiyön jälkeen. "Leikin", Juniper ilmoitti, "Yöllä on paljon kivempaa leikkiä pihalla." Jaana pyöritteli päätään ja passitti pojan nukkumaan.

Photobucket

Willow oli innostunut shakista. Hän havitteli logiikka-stipendiä.

Photobucket

Juniper sen sijaan tykkäsi pitää puheita - tai pikemminkin röyhtäillä mikrofoniin.

Photobucket

Willow oli löytänyt tarmonaattorin takapihalta. "Tulipas siitä hyvä olo", hän totesi käsittelyn jälkeen.

Photobucket

"Tiesitkö, että mun sisko seurustelee?" Juniper jututti hovimestaria, "Oletko sä koskaan seurustellut?" Riku naureskeli pikkupojan kysymyksille.

Photobucket

Juniper tahtoi tehdä vaikutuksen hovimestariin ja esitti miehelle hienoimmat temppunsa.

Photobucket

Willow uppoutui yhä syvemmälle shakin maailmaan. Hän oli jo niin hyvä, että voitti äitinsäkin.

Photobucket

"Ruusu sinulle, kulta", Jaana hemmotteli Thymeä.

Photobucket

Willow oli kiinnostunut myös yötaivaan tapahtumista.

Photobucket

Thyme leikitti mielellään Juniperiä. "Silloin kun minä olin sinun ikäisesi, minun isäni tanssitti minua näin", Thyme kertoi pojalleen.

Photobucket

Thymen aarteenetsintäinto aiheutti vuotoja vesiputkiin. Onneksi Riku oli tunnollinen työntekijä ja korjasi kaikki rikkoutuneet putket mukisematta.

Photobucket

Thymellä oli syntymäpäivät. "Noin monta kynttilää", hän ihmetteli.

Photobucket

"Jee, hyvä Thyme!" Thyme hurrasi itselleen, koska kaikki muut olivat jossakin.

Photobucket

"Ei hassumpaa", Thyme ajatteli tutkiessaan vanhentunutta vartaloaan, "Ihan timmissä kunnossahan minä olen."

Photobucket

Vaatteet Thyme vaihtoi tyylikkäämmiksi.

Photobucket

"Onnea isi", Juniper onnitteli isäänsä halauksella.

Photobucket

Jaanan onnitteli harmaantunutta miestään suutelemalla.

Photobucket

Vaikka fyysisesti Thyme näyttikin iäkkäältä, ei hänen henkinen puolensa onneksi ollut vielä kurppaantunut.

Photobucket

Willow oli hurahtanut maalaamiseen ja ympäristönsuojeluun.

Photobucket

Thymeä kiinnosti lelujen rakentaminen. Hän oli jäänyt eläkkeelle ja omisti vanhuuspäivänsä lelujen väkertelylle.

Photobucket

Willow ja Aaro puhuivat puhelimessa melkein päivittäin, mutta eivät viihtyneet toistensa seurassa enää niin hyvin kuin ennen.

Photobucket

Itse asiassa he riitelivät miltei koko ajan. "Aaro hei, kierrättäminen on tärkeää!" Willow suunnilleen huusi puhelimeen, "Jos et ole vielä sitä tajunnut, ehkä meidän kannattaa erota. Ei tästä muutenkaan mitään tuu." Ja niin Willow ja Aaro erosivat. Aarolla oli muutenkin liian vähän vapaa-aikaa, että heidän suhteensa ei olisi voinut kehittyä mihinkään.

Photobucket

"Ensin läksyt, sitten huvit", Jaana opasti Juniperia, joka olisi mieluusti unohtanut kaikki ikävät velvollisuudet, kuten läksyt ja vain leikkinyt tai katsonut telkkaria.

Photobucket

"Koska teit läksysi niin hienosti, saat lahjan", Jaana palkitsi pojan ahkeroinnista.

Photobucket

Paketista paljastui pelleboksi, jonka Thyme oli rakentanut.

Photobucket

Juniperista pelleboksi oli todella hieno.

Photobucket

Juniper sai uusia leluja koko ajan, koska Thyme valmisti niitä niin hurjaa tahtia. Tiilikki oli hauska kaveri.

Photobucket

"Tälläisen paloauton minä olisin tahtonut lapsena", Thyme herkistyi rakennettuaan ensimmäisen paloautonsa.

Photobucket

Rikua alkoi kyllästyttää ainainen keittiöahkerointi. Kun hella syttyi palamaan, mies vain katseli liekkien leikkiä ja nautti purkkiherkkuaan. Onneksi kukaan ei ollut todistamassa tapahtumaa, sillä muuten hovimestari olisi saanut potkut.

Photobucket

Jaanalla oli kasvun paikka. Thyme seurasi vaimonsa vanhentumista.

Photobucket

Jaana säilyi yllättävän nuorekkaana.

Photobucket

Hän kuitenkin tahtoi olla arvokkaasti vanha eikä sortua ylinuorekkuuteen.

Photobucket

Willow oli tutustunut setäänsä Corianderiin koulussa. "Miten sä olet säilynyt noin nuorena?" Willow ihmetteli, "Mun isähän on jo vanhus ja sä mun ikäinen!" Coriander ei osannut vastata Willow'n kysymykseen, vaikka miettikin ankarasti.

Photobucket

"Minulla ja miehelläni on tänään kultavuosipäivä, haluaisitko tulla juhlistamaan sitä?" Jaana kysyi naapurin naiselta, joka nimeä ei edes tiennyt. Juniper oli saanut kympin todistuksen ja hehkutti sitä, mutta kukaan ei kuunnellut.

Photobucket

Willow ja Coriander ottivat kaiken irti juhlista. He jorasivat pihalla kuin viimeistä päivää.

Photobucket

Jaana teki tuttavuutta naapurin kanssa. Thyme oli lukittautunut vajaansa rakentelemaan leluja.

Photobucket

Juniper leikki uudella paloautolelullaan yksikseen. Hän oli vähän loukkaantunut, kun ei saanut huomiota perheenjäseniltään.

Photobucket

Alissakin tuli juhlistamaan Thymen ja Jaanan kultavuosipäivää, tosin vasta vieraiden lähdettyä kotiin. Juhlat olivat sujuneet hyvin, ja Alissa oli vihainen kun ei ollut päässyt mukaan bailuihin.

Tälläinen "väliosa" tällä kertaa. Ensi jaksossa varmaan on vähän enemmän tapahtumia. Kommentoida saa, kuten aina. :)