Jatkoa tällä kertaa melko pian. :D

Photobucket

Cinnamon oli jokseenkin kyllästynyt näyttämään kiltiltä tytöltä ja päätti värjätä hiuksensa osittain violeteiksi ja heittää pois kaikki pinkit ja vaaleanpunaiset vaatteet vaatekaapistaan.

Photobucket

Rosemaria oli melkeinpä tyytyväinen tyttärensä muutokseen, sillä hän itse tykkäsi hieman poikkeavammasta tyylistä. Thyme ei välittänyt miltä sisko näytti, vaan oli onnellinen siitä, että äiti suostui leikkimään hänen kanssaan.

Photobucket

Leo opasti Sugaria ja Thymeä läksyissä. Sugar oli saanut kotitehtävänsä valmiiksi jo aikoja sitten ja yritti häiritä veljensä urakointia. "Mieti, mä voisin jo lähteä matkalle", Sugar jutteli syödessään kalkkunaa, "ja leikkiä rannalla, pakata matkalaukkuun kaikkia kivoja juttuja, kun sulla olis vaan läksyjä." Leo antoi Sugarin kuulla kunniansa ja toitotti läksyjen tekemisen tärkeyttä. "En minäkään olisi päässyt kaupunkisuunnittelijaksi ilman opiskeluja", hän sanoi. Leo siis oli päässyt arkkitehtuuriuran huipulle ja nauttii ikuista platinamielialaa. Hän on myös vaihtanut uraa: nyt hän työskentelee perheasiain asianajajana.

Photobucket

Myös Rosemarialla meni hyvin töidensä saralla. Hän työskenteli Katajalehdon Sanomien päätoimittajana ja oli yhden ylennyksen päässä mediamogulin toimesta.

Photobucket

Hyvää työmenestystä juhlistettiin lakanoita pöllyttämällä. Toiveissa oli vielä yksi pienokainen.

Photobucket

Samaan aikaan alakerrassa Cinnamon opiskeli ruoanlaittoa. "Mitä ihmettä?" Cinnamon henkäisi, "Onko tonnikalapastan pääainesosa tonnikala?" Cinnamonilla on muuten perhetavoite ja hän toivoo saavansa jonakin päivänä 6 lastenlasta. Hän on luonteeltaan melkoinen marisija: 7-6-9-9-1.

Photobucket

Sugaria eivät tonnikalat tai pastat kiinnostaneet, mutta sängyllä hyppiminen kyllä. Hänen luonteensa on 7-6-4-9-3.

Photobucket

Kaksoset menestyivät loistavasti koulussa Cinnan, joka oli aloittanut työskentelemään paikallisessa pikaruokaravintolassa, tavoin. Ylpeänä Sugar ja Thyme esittelivät äidilleen kympin todistuksiaan, mutta Rosemaria vain harjoitteli puhumistaitojaan: hän tahtoi ylentyä.

Photobucket

Cinnamonin ruoanlaittoharjoittelut olivat tuottaneet tulosta, ja hän nousi uransa huipulle eli pikaruokalan vuoropäälliköksi ja tienasi huimat 91 simoleonia per päivä.

Photobucket

Sugar ja Thyme olivat fiksuja lapsia ja kuluttivat aikaansa television töllötyksen sijaan shakkia pelaamalla. Thymen luonne on 7-6-9-9-1, eli täysin samanlainen kuin Cinnamonilla.

Photobucket

"Oh, nyt se taas alkaa", Rosemaria huoahti onnellisesti eräänä iltana huomattuaan vatsansa pyöristyneen. Lapsi oli tuloillaan.

Photobucket

Sugar oli saanut koulussa huomautuksia poikamaisesta tyylistään ja päätti sitten olla tyttömäisempi. Valkoinen hame ja paita saivatkin tytön näyttämään kerrassaan sokeriselta.

Photobucket

Aamulla lapsille kerrottiin ilouutinen. "Sugar, sä haiset!" Thyme kiljahti, "Tuu heti pois sen vauvan luota, sehän saattaa vaikka tukehtua eikä synny ollenkaan!"

Photobucket

Rosemarialla oli raskauden aikana vapaata töistä ja hän käytti aikansa lapsten kanssa oleskeluun. Thyme tykkäsi kopitella.

Photobucket

Sugar taas viihtyi kylpyhuoneessa. Ammeessa syntyi hyvät leikit.

Photobucket

Rosemarian maha alkoi olla jo niin suuri, että nainen koki turhaksi pukeutua kiristäviin vaatteisiin. Hän kuljeskelikin alusvaatteisillaan.

Photobucket

Cinnamon oli innostunut käsitöistä. Hän teki joka ilta patalappuja, koska se oli niin kivaa.

Photobucket

Rosemaria taas alkoi kirjoittamaan. Hän rakasti romanttista kirjallisuutta, mutta hänen mielestään sen laatu oli heikentynyt viime aikoina. "Pakko kirjoittaa itse", hän tuumasi ja aloitti urakkansa mietiskellen novelleja, joita oli ala-asteella kirjoitellut.

Photobucket

Aamiainen syötiin yhdessä, ennen kuin kaikki muut paitsi Rosemaria lähtivät kouluun tai töihin. "Olisi kiva pitää lasketteluloma yhdessä", Rosemaria jutteli. Cinnamon ajatteli äitinsä olevan pöhkö: heistä kukaan ei ollut koskaan edes hiihtänyt.

Photobucket

Leolla oli tapana maalata aina töiden jälkeen. Hänestä olikin tullut melko taitava maalari.

Photobucket

Rosemaria oli saanut kirjansa valmiiksi ja eräs kustannusyhtiö oli hyväksynyt sen. Kirjekyyhkyksi nimettyä romanttista kertomusta kirjerakkaudesta myytiin heti ensimmäisenä julkaisupäivänä runsaasti. Rosemaria sai kirjansa ensimmäisen painoksen itselleen ja jakeluauton kuljettaja onnitteli häntä menestysromaanin kirjoittamisesta.

Photobucket

Leosta oli hienoa, että Rosemaria oli niin lahjakas kirjailija.

Photobucket

Sinä iltana pariskunnalla oli hauskaa.

Photobucket

Mutta hauskuus loppui lyhyeen, kun Rosemaria tajusi lapsen syntyvän. Leo ei olisi jaksanut nousta sängystä, mutta Rosemarian tuskankiljahdukset pakottivat hänet siihen.

Photobucket

Perheen kuopus oli pieni poika, joka nimettiin Corianderiksi eli Coryksi.

Photobucket

"Jee, poika tuli!" Leo kiljui innoissaan Coryn puklatessa Rosemarian päälle.

Photobucket

Sugar ei ollut koskaan nähnyt vauvaa. "Oh, se on niin suloinen", hän sanoi, "ja niin pieni? Kuinka kukaan voi olla noin pieni?"

Photobucket

Leo piti Corya salaa suosikkinaan. "Olet kuin ilmetty isäsi, pikkuinen", hän puheli vauvalle laittaessaan Corya nukkumaan, "Vaalea iho ja mustat kulmat - kun vain silmäsi olisivat vihreät!"

Photobucket

Thymekin kävi katsomassa pikkuista. "Rääpäle", hän tuhahti hyväntahtoisesti. Hän oli mielissään siitä, että ei ollut enää ainut poikalapsi.

Photobucket

Mutta saattaisi käydä niin, että Corianderista tulisi ainut poikalapsi. Pienoisjunarata oli roihahtanut tuleen, kun Thyme leikki sillä. Liekit tarttuivat Thymeenkin. "Äiti! Isä! Apua!" poika kiljui henkensä hädässä.

Photobucket

Leo saapui paikalle ja joutui paniikkiin. "Koita kestää Thyme!" hän karjui, mutta ei osannut tehdä mitään. Corianderinkin hän vain jätti lattialle, kunnes tajusi viedä pojan toiseen huoneeseen.

Photobucket

Rosemariakin tuli paikalle ja soitti palokunnan. Sitten hänkin roihahti tuleen. "Leo, auta äläkä vain töllistele!" hän huusi Leolle, joka katseli paniikissa, kun Thyme vaipui maahan.

Photobucket

Sitten Leo alkoi itkeä hillittömästi. Thyme oli kuollut, ja viikatemies tuli hakemaan omansa pois. Samaan aikaan palokunta saapui sammuttamaan raivoavaa tulta.

Photobucket

Rosemaria ei ollut aivan niin sekaisin kuin Leo, joka kiljui hysteerisesti nurkassa, sillä hän oli jo kerran päihittänyt viikatemiehen. "Miksi sinä vainoat perhettäni?" Rosemaria kysyi viikatemieheltä, heittäytyi polvilleen maahan ja alkoi anella poikaansa takaisin.

Photobucket

Viikatemies ehdotti samaa peliä kuin silloin, kun Leo oli ollut kuoleman kielissä. Rosemaria oli tällä kertaa itsevarmempi, ja ei hätäillyt. Sugar oli astunut huoneeseen ja alkoi itkeä järkytyksestä.

Photobucket

Kokemuksen tuomalla varmuudella Rosemaria arvasi tälläkin kertaa oikein, ja Thyme sai pitää henkensä. "Minä vielä tulen", Viikatemies uhkasi herätettyään Thymen kuolleista. Sugar yhä itki; hän oli liian järkyttynyt tajutakseen, että veli oli taas elossa.

Photobucket

Viikatemiehen poistuttua Rosemaria syöksyi Thymen luo. "Oletko kunnossa?" hän kysyi ja yritti halata poikaa. "Joo, mutta iho on vielä vähän arka noista liekeistä", Thyme torjui hellyydenosoituksen.

Photobucket

Vaarallinen pienoisjunarata vaihdettiin seuraavana päivänä turvallisempaan biljardipöytään.

Photobucket

Thyme oli turman jälkeen hiljainen ja viihtyi omissa oloissaan.

Photobucket

Kaikki kuitenkin vaikutti olevan hyvin, paitsi että Thyme lotrasi veden kanssa enemmän kuin ennen tulipaloa. Coriander-vauva oli vielä niin pieni, ettei ollut tajunnut hengenvaaraa.

Photobucket

Cinnamon oli ollut tulipalon aikaan töissä, ja oli varsin järkyttynyt, kun sai tietää siitä. "Onneksi te kaikki olette kunnossa", hän kuiskasi Corylle.

Photobucket

Rosemariasta oli hyvä, että junarata oli korvattu biljardipöydällä, vaikka lapset eivät bilistä voineetkaan pelata. Rosemaria kuitenkin piti pelistä ja pelaili usein yksikseen.

Photobucket

Leo sen sijaan keskittyi talon rikkinäisten vesikalusteiden korjaamiseen.

Photobucket Photobucket

Rosemaria harjoitteli biljardipallon kanssa temppuja. Hän tahtoi häikäistä kaikki taidoillaan. Aina temput eivät onnistuneet toivotulla tavalla, ja lattia olikin aika ajoin täynnä biljardipalloja.

Photobucket

Kaksosten ja Corianderin syntymäpäivät sattuivat samalle päivälle. Thymen kakkupelkoon ei uskottu, joten hänkin sai oman leipomuksensa.

Photobucket

Thyme katseli vakavana kakkuaan, kun Sugar ja Coriander jo puhalsivat kynttilöitään.

Photobucket

Corianderia kiinnosti enemmän kermavaahto kuin kasvaminen.

Photobucket

Thyme tuijotti kakkua ja raapi päätään. "Okei, kakku", hän sanoi päättäväisesti, "nyt se on menoa."

Photobucket

Sugar ja Coriander aloittivat jo kasvunsa, kun Thyme vasta mietti toivettaan, joka sattui olemaan kakkupelon voittaminen. Leo veti syvään henkeä: uskaltaisiko Thyme puhaltaa kynttilät vai saisiko kermaunelma hänet sekaisin?

Photobucket

Thyme veti keuhkonsa täyteen ilmaa, kumartui kakun ylle ja puhalsi yhdellä kertaa kaikki kynttilät sammuksiin. Sugar oli jo kasvun pyörteissä.

Photobucket

Coriander ennätti kasvaa juuri ennen Sugaria. Pojasta tuli hurjan suloinen ja luonteeltaan hän on tälläinen: 5-2-9-6-3.

Photobucket

Sugar oli selvästikin tyytyväinen teini-ikäiseen itseensä. "Onpa mulla ihanan ohut ranne!" hän tuumasi Thymen valmistautuessa omaan vanhenemiseensa.

Photobucket

Hurja irve naamallaan Thyme kasvoi.

Photobucket

"Ei hullumpaa!" hän tokaisi ihaillessaan itseään.

Photobucket

Coriander katseli innoissaan isosisarustensa kasvamista.

Photobucket

Sitten hänet passitettiin nukkumaan. Hänelle kuitenkin tehtiin pieni muutos ennen sitä.

Photobucket Photobucket

Myös Sugar muutti kampaustaan. Hän sai isänsä tavoin mammonatavoitteen ja tahtoo eläväksi legendaksi.

Photobucket Photobucket

Thymellekin tuli mammonatavoite, ja hän tahtoo seurata isänsä jalanjälkiä kaupunkisuunnittelijaksi.

Photobucket

Sugar ja Thyme juhlistivat synttäreitään pelaamalla biljardia.

Photobucket

Synttärien jälkeisenä aamuna oli Coryn aika opetella elämäntaitoja. Pottailussa oli apuna mahtimaito ja Leo.

Photobucket

Puheopetus ei ollut kaikkein mieluisinta puuhaa Coryn eikä Leon mielestä. Nalle-sana sai Corianderin aina iloiseksi, sillä hän luuli, että oli aika leikkiä.

Photobucket

Thyme oli totaalisen hurahtanut bilikseen. Naapurin Leonel oli hänen pelikaverinsa.

Photobucket

Sugar ja Cory olivat läheisiä. Sugarista oli ihanaa kuulla pikkuveljen nauravan.

Photobucket

Päätoimittajan oli aikaavievää ja raskasta, mutta silti Rosemaria jaksoi opettaa Corianderia kävelemään.

Photobucket

"Olet sinä aika söpö", Rosemaria leperteli perheen pienimmälle.

Photobucket

Rodriqueseilla oli torakkaongelma, joka oli epäpätevän puutarhurin aiheuttama: nainen kun tuppasi jättämään roskia pihalle. Perheen miesten oli pakko mennä tallomaan ötököitä ja hankkimaan itselleen flunssa.

Photobucket

Coriander ei ötököistä tiennyt tai välittänyt. Pienellä pianolla soittelu oli paljon kivempaa.

Photobucket

Cory myös piirteli paljon. Hänen työnsä päätyivät lastenhuoneen seinälle.

Photobucket

Välillä värikynä päätyi suuhun.

Photobucket

Thyme oli riehunut pihalla niin pitkään, että oli polttanut itsensä. Onneksi uima-altaan viileä vesi paransi palanutta ihoa.

Photobucket

Leo mietiskeli usein kalalammella kaikkia syvällisiä asioita, kuten kuinka paljon juustoa hyvään juustoleipään tarvitaan.

Photobucket

Cinnamon kepposteli mielellään. Onneksi Leo ei suuttunut tärytinpilasta, vaan otti asian huumorilla.

Photobucket

Thyme oli tutustunut koulussa Samanthaan, joka on Jacobin tytär, eli aika kaukaista sukua.

Photobucket

Samanthaa ei aina kiinnostunut kaikki Thymen jutut, ja hän osoitti sen varsin näkyvästi.

Photobucket

Thyme antoi samalla mitalla takaisin ja orastava ystävyyssuhde jäi siihen.

Photobucket

Corianderilla oli synttärit. Koko perhe iloitsi kuopuksen puolesta.

Photobucket

Cinna oli paljon rauhallisempi kuin muut Rodriquesit, jotka kiljuivat ja puhalsivat torviin kuin heikkopäiset.

Photobucket

Coriander ei poikennut muista perheen lapsista juurikaan.

Photobucket

Vaikka pikkuveljellä oli synttärit, läksyt täytyi tehdä. Cinnamon, Sugar ja Thyme kokoontuivat eteiseen tekemään kotitehtäviään.

Photobucket

Rosemariasta oli oikein mukavaa, kun koko perhe söi yhtä aikaa.

Photobucket

Sugar huomasi, että oli tullut syöpöteltyä vähän liikaakin. Hän päätti aloittaa kuntokuurin.

Photobucket

Kun kuntoa oli kohotettu, jaksoi kurmottaa veljeäkin.

Photobucket

Rosemaria oli erittäin tyytyväinen itseensä, kun hänet vihdoin ylennettiin mediamoguliksi. Nyt hänelläkin oli ikuinen platinamieliala.

Photobucket

Ylennyksensä kunniaksi Rosemaria kutsui Annan, jonka nimi olikin Jaana Kontiokoto, kylään. Tarkoituksena oli tutustuttaa Thyme ja Jaana toisiinsa, sillä Jaanan ulkonäköä ei sopinut heittää hukkaan. Mitään pitäviä sopimuksia ei tehty, sillä ei ollut sataprosenttisen varmaa tuleeko Thymestä perijä vai ei.

Photobucket

Jaana ja Thyme löysivät heti yhteisen sävelen ja heistä tuli ystäviä.

Photobucket

Rosemaria huolehti siitä, että Cory teki läksynsä kunnolla.

Photobucket

Sugarkin mietti lemmenasioita. Hän oli tutustunut koulussa Jamie Mustaan, joka on Keiran lapsenlapsenlapsi, jota hän piti jokseenkin söpönä.

Photobucket

Jamiella oli persoonalliset piirteet ja omituiset bugi-silmät.

Photobucket

Juoruilu oli Sugarin alaa. Hän pelkäsi, että Jamie saattaisi tykätä enemmän Cinnamonista, joten hän kertoi Cinnamonin jo seurustelevan erään punkkarin kanssa.

Photobucket

"Mitä sä Cinnasta höpiset?" Jamie kysyi, "Mähän tulin tänne sun takia." Sugar punastui syvästi, koska Jamie oli juuri tunnustanut tykkäävänsä hänestä.

Photobucket

Sitten Jamie tarttui kiinni Sugarin käteen. "Mä tykkään susta", Sugar tunnusti.

Photobucket

Jamie yllätti Sugarin suutelemalla häntä huulille. Ensisuudelma oli varovainen ja nopea, mutta...

Photobucket

... seuraava suudelma oli erittäin tulinen.

Photobucket

Sugarin ensisuudelman innoittamana Cinnamon tahtoi lähteä kaupunkiin etsimään sopivaa poikaystäväehdokasta. Thyme ja Sugar lähtivät mukaan.

Photobucket

Sugar ei ollut kovinkaan kokenut kuski ja meinasi ajaa Diegon vaimon Miran päälle.

Photobucket

Nuoret päätyivät Tyylikeilaradalle. Paikalla oli vain muutama poika, joista kukaan ei oikeastaan ollut Cinnamonin makuun.

Photobucket

Sillä välin kun Cinna katsasti poikia Sugar ja Thyme keilasivat.

Photobucket

Koska keilaradalta ei sopivaa poikaa löytynyt, teinit suuntasivat Rollon piilopaikkaan, jossa Cinnamon ja Thyme söivät. Sugar tyytyi mehupaukkuihin.

Photobucket

"Ei täältäkään löydy ketään hyviä kundeja", Cinnamon totesi Rollon piilopaikan vessassa Sugarille, joka oli juuri tajunnut, että hänen naamassaan oli kauheasti finnejä. Siispä nuoret suuntasivat kotiin.

Photobucket

Cinnamon päätti unohtaa pojat ja ompeli verhot. "Eivät ihan täydelliset, mutta sopii tänne", hän tuumasi.

Photobucket

Leo oli aina ajatellut, kuinka hienoa olisi, jos hänen lapsensa kävisivät yksityiskoulua. Hänen mielestään Cinnamon, Sugar, Thyme ja Coriander kuuluivat yksityiskouluun, olihan Rosemaria tunnettu mediamoguli ja hän itse tähtien asianajaja. Leo kutsui rehtori Björnin vierailulle.

Photobucket

Heti, kun rehtori oli vastaanotettu, Leo tajusi vanhuuden tulevan.

Photobucket

"Höh? Enkös minä rupsahtanutkaan niin pahasti?" Leo ihmetteli.

Photobucket

Lapset olivat pukeutuneet juhlavaatteisiinsa vakuuttaakseen rehtorin siitä, että he olivat yksityiskouluainesta. Rehtorille tarjottiin ruoaksi kalkkunaa.

Photobucket

Talon esittelyn ja jutustelun jälkeen Björn ilmoitti Leolle, että lapset olivat tervetulleita yksityiskouluun.

Photobucket

Miltei samalla hetkellä Rosemaria vanheni.

Photobucket

Rehtorin vierailun aikana Leo ei ollut kehdannut karata muuttamaan hiustyyliään tai vaatteitaan, mutta nyt siihen oli mahdollisuus. "Olisikohan sittenkin pitänyt muuttaa kampausta?" hän mietti.

Photobucket

Myös Rosemaria muutti tyyliään. Huulikorustaan hän ei vanhuksenakaan suostunut luopumaan.

Photobucket

Thyme oli hieman järkyttynyt yllätettyään vanhus-vanhempansa muhinoimasta.

Photobucket

Coriander rakasti shakkia sisarustensa tavoin.

Photobucket

Seuraavana aamuna koulubussiin käveli joukko koulupukuun pukeutuneita Rodriqueseja.

Photobucket

Rosemaria oli erittäin tyytyväinen uravalintaansa, koska oli ihanaa päästä töihin urheiluauton kyydissä.

Photobucket

Illalla Rosemaria ja Leo keskustelivat kananmunista Lyndsay Lanen kanssa. Lyndsay oli lakimies kuten Leokin.

Photobucket

Cinnamonin teini-ikä oli mennyt nopeasti ohi, ja oli tytön synttärien aika. "Noin monta kynttilää", Cinnamon kauhisteli, "mustahan tulee ihan kurppa!"

Photobucket

Kaikki olivat taas aivan superhyperinnokkaita. Simit rakastavat synttäreitä.

Photobucket

Äiti voisi vähän hillitä itseään, Cinnamon mietti kasvaessaan, onneksi kaverit ei näe tätä.

Photobucket

Sitten Cinna olikin jo aikuisen mitoissa ja sai ylennyksen ravintola-apulaiseksi.

Photobucket

Pienellä muodonmuutoksella saatiin ihmeitä aikaan, ja Cinnasta tuli erittäin hurmaava.

Tästä tuli tälläinen (pitkähkö) perusosa. Kommentoikaahan ja kertokaa mielipiteenne siitä, kenestä tulisi paras perijä. Itse olen kahden vaiheilla, mutta en kerro keiden. :D