Tämän osan kuvien ottamisesta on niin kauan aikaa, että pahoittelen jo etukäteen, jos tekstistä löytyy ajatusvirheitä. En nähkääs muista kaikkien kuvien tarkoitusta! :D

kolkaks.jpg

Willow'n ura huoltoasemalla oli ohi, sillä hänet erotettiin lamasta johtuvien ongelmien vuoksi. Willow'ta harmitti kovasti, mutta kohtalo oli pakko hyväksyä.

kolkaks1.jpg

"Ole kingi, hampaista älä tingi!" Kuutti muisti vieläkin lorun, jolla häntä oli opetettu harjaamaan hampaitaan.

kolkaks2.jpg

Willow'n puutarhaprojekti ei sujunut odotetulla tavalla: muutama kasveista oli kuollut ja rikkaruohot valtasivat alaa. Willow ei kuitenkaan lannistunut, vaan ahersi tomaattiensa parissa väsymättä.

kolkaks3.jpg

Puutarhanhoidolta jäi silti aikaa vielä lehden lukemiseen ja uusien työpaikkojen etsimiseen. Avoimia paikkoja oli kuitenkin vain vähän, eikä Willow löytänyt mieluista hommaa. Onneksi perheen rahatilanne oli sen verran hyvä, että perhe tuli toimeen ilman Willow'n tuomia rahojakin.

kolkaks4.jpg

Willow otti kaiken irti työttömyydestään. Oli hauskaa nauttia kesästä ja pyydystää perhosia.

kolkaks6.jpg

Puutarhassa kasvoi harvinaisuus: tomaattipensas, jonka varsi ja lehdet olivat näkymättömiä. Onneksi edes sato näkyi.

kolkaks7.jpg

Tomaateista tuli hyvää mehua, vaikka sato olikin mauton.

kolkaks8.jpg

Rodriqueseilla syötiin yhä enemmän ruokaa, joka oli tehty tuoreista aineksista. Tuore ahven maistui varsinkin Kuutille ja Gregorylle.

kolkaks9.jpg

Kuutti yritti luoda ystävyyssuhteita, joista olisi hyötyä myös tulevaisuudessa. Kristo Ray oli sen verran kohtelias ja mukavan näköinen, että Kuutti ajatteli miehessä olevan puolisoainesta MacKenzielle tai jollekin tulevalle tyttölapsoselle.

kolkaks10.jpg

Oman puolisonsa Kuutti oli löytänyt jo aikoja sitten.

kolkaks11.jpg

Willow'lla ja Kuutilla riitti säpinää, vaikka suhde ei enää mikään uusi ollutkaan.

kolkaks12.jpg

Lyhyesti sanottuna Kuutti oli onnellinen.

kolkaks13.jpg

Gregory ja Willow pelasivat usein yhdessä shakkia. Gregillä oli selvästi lahjoja älypelissä ja Willow'lla niiden puutetta. MacKenzie, Hayes ja Jordan kehittivät omia shakkitaitojaan yliopistolla, jonne he olivat lähteneet kolmistaan.

kolkaks14.jpg

Willow oli hyvin eläinrakas. Naapuruston kulkukoirat ja -kissat saivat hänen sydämensä sulamaan.

kolkaks15.jpg

Vaikka tomaattien viljely ei ollutkaan sujunut toivotulla tavalla, Willow oli päättänyt perustaa kunnon puutarhan. Kasvihuoneen suojissa sitruunapuut tuottivat komean sadon.

kolkaks16.jpg

Gregoryn oli aika kasvaa. Poika toivoi "superhienoa urheiluautoa" synttärilahjaksi, mutta jostakin syystä vanhemmat eivät toivetta toteuttaneet.

kolkaks17.jpg

"No ei haittaa, vaikken saanutkaan autoa, kun saan kuitenkin tyttöjä tällä naamalla", Greg kuittasi pettymyksensä.

kolkaks18.jpg

Ennen tyttöjahtia liikakiloista oli kuitenkin päästävä eroon. Paras tapa kilojen karistamiseen oli Gregin mielestä uinti.

kolkaks19.jpg

Joku oli ollut hyvin hajamielinen ja vienyt ruokakorin jääkaapin sijasta makuuhuoneen yöpöydälle.

kolkaks20.jpg

Uinti ei ollut tuottanut toivottuja tuloksia, joten Greg siirtyi koripallon pariin.

kolkaks21.jpg

Kun pallo ei mennytkään koriin, oli pakko keksiä selityksiä. "Mulla oli purkkaa kädessä, joten pallo tarttui siihen ja heitto meni pieleen", Greg selitteli.

kolkaks22.jpg

Huono menestys koripallossa ajoi Gregin takaisin uinnin pariin. Samalla poika kuivaharjoitteli surfausta. Urheilun tuloksetkin alkoivat pikkuhiljaa näkyä.

kolkaks23.jpg

Willow'n mansikankasvatus sujui paljon paremmin kuin tomaattien kasvattaminen oli sujunut. Osa mansikoista oli jopa täydellisiä.

kolkaks24.jpg

Gregory yritti luoda suhteita vastakkaiseen sukupuoleen tulevaisuuden varalta, mutta huonoin tuloksin.

kolkaks25.jpg

Greg päätti lähteä yliopistoon Hayesin, Kenzien ja Jordanin seuraksi.

kolkaks26.jpg

Willow oli tyytyväinen, kun viimeinenkin lapsi oli lentänyt pesästä (vaikka yksi heistä tulisikin palaamaan takaisin kotiin) ja juhlisti tapahtumaa laajentamalla kasvihuonettaan.

kolkaks27.jpg

Kuutti oli löytänyt laihdutusruoista parhaan: murot, jotka olivat sokerittomia, gluteenittomia, maidottomia, mauttomia ja näkymättömiä!

kolkaks28.jpg

"Kuutti... Minulla on omituinen tunne, että jotakin tapahtuu", Willow paljasti Kuutille, "Ihan kuin käsissäni olisi jotain erilaista..." Kuutti tuhahti hymyillen. "Ei se mitään ole, olet vain vähän luulotautinen", hän tyrmäsi vaimonsa epäilyt.

kolkaks29.jpg

Kuutin hymy kuitenkin hyytyi, kun Willow vanheni yhtäkkiä. Ei se pikkuinen rupsahtaminen Kuuttia säikäyttänyt, vaan.. "Willow! Sinulla on vaaleat hiukset!" Kuutti parahti.

kolkaks30.jpg

"Yleensä simit harmaantuu, mutta minä blondaannun!" Willow nauroi järkyttyneelle Kuutille.

kolkaks31.jpg

Willow ei kuitenkaan tahtonut olla vaaleaverikkö, vaan muutti tyyliään. Hänestä kuoriutui oikein viehkeä vanhus.

kolkaks32.jpgkolkaks33.jpgkolkaks34.jpgkolkaks35.jpg

Yliopistolla odotti neljä aikuistunutta simiä, joista jokainen odotti innolla aikuisuuden haasteita.

kolkaks36.jpg

Coriander huokaisi helpotuksesta, kun sai vihdoin karistaa kampuksen tomut jaloistaan ja aloittaa oikean elämän.

kolkaks38.jpg

Ensimmäiseksi jokainen tuore opiskelija muutti tyyliään. Gregoryn tyyli oli rento ja huoleton.

kolkaks39.jpg

Hayes ei jäänyt veljeään huonommaksi. Kumpikin veljeksistä tulisi olemaan kampuksen naisten mieleen, siitä ei ollut epäilystäkään.

kolkaks41.jpg

Jordan oli yhä oma persoonallinen itsensä.

kolkaks42.jpg

MacKenzie oli kyllästynyt kiltin tytön imagoonsa. Hän päätti muuttaa tyylinsä synkemmäksi ja viettelevämmäksi.

kolkaks43.jpg

Kenziellä oli myös uusi, itsevarmempi asenne, joka sopikin hyvin perijättärelle.

kolkaks46.jpg

Kenzie, Jordan ja Gregory päättivät juhlistaa uutta elämänvaihettaan palaneella ahvenaterialla ja kuohujuomalla. Paikalle oli tullut myös Kenzien tuttava, Kyösti Jantunen.

kolkaks47.jpg

Kenzie oli ihastunut Kyöstiin. Hän tiesi, että Willow'lla ja Kyöstillä oli ollut suhde, mutta hän ei voinut tunteilleen mitään.

kolkaks44.jpg

Kenzie oli oikeasti tullut yliopistoon vain sen vuoksi, että saisi tavata Kyöstiä vanhempiensa katseen ulottumattomissa, jotta voisi osoittaa Kyöstille tunteensa. Kenziellä oli epäilys, että Kyöstilläkin saattoi olla tunteita häntä kohtaan.

kolkaks48.jpg

Kenzie ei kuitenkaan voinut olla varma, mitä Kyösti hänestä ajatteli. Siispä hän kysyi asiaa Kyöstiltä suoraan. "Pidätkö sinä minusta?" hän töksäytti. Kyösti antoi vastaukseksi pitkän vihellyksen.

kolkaks49.jpg

"Tuo oli kai kyllä?" Kenzie varmisti ja nojautui lähemmäs komeaa punapäätä. "Sinä saat pääni pyörälle", Kyösti vastasi.

kolkaks52.jpg

Kenzie oli vastauksesta hyvin ilahtunut, ja tahtoi suudella Kyöstiä, joka kuitenkin vetäytyi kauemmas.

kolkaks53.jpg

"Vaikka oletkin tosi ihana ja niin edespäin, minun täytyy selvitellä päätäni, ennen kuin tästä tulee mitään virallista", Kyösti torjui Kenzien, "Ihan varmuuden vuoksi vain. Ja usko pois, tämä on hyvin vaikeaa."

kolkaks54.jpg

"Minä ymmärrän", Kenzie sanoi hieman pettyneesti ja hipaisi Kyöstiä. "Olen pahoillani", Kyösti sanoi ja vastusti halua painaa huulensa Kenzien huulille.

kolkaks55.jpg

Mutta se oli mahdotonta. Kyöstin oli aivan pakko suudella Kenzietä, sillä hän oli juuri tajunnut rakastavansa tätä. Hän oli yrittänyt kieltää tunteensa; hän ei saanut ihastua Willow'n tyttäreen, sillä se oli väärin - olihan hän tuntenut Kenzien lapsesta lähtien. Mutta tunteille ei voinut mitään.

kolkaks56.jpg

Kenziekin tiesi, että oli väärin rakastaa Kyöstiä, mutta hän ei voinut pysyä erossa miehestä.

kolkaks57.jpg

Siitä illasta alkoi suhde, joka kaikkien olisi hyväksyttävä, sillä Kyösti ja Kenzie eivät aikoneet jättää toisiaan.

kolkaks58.jpg

Kun he olivat yhdessä, he olivat kiinni toisissaan kuin liimattuina ja kun he olivat erossa, he ajattelivat toisiaan tauotta.

kolkaks59.jpg

Kumpikaan heistä ei ollut varautunut niin vahvoihin tunteisiin.

kolkaks60.jpg

Kenzien sydän oli pakahtua kaikesta rakkaudesta. "Kyösti", hän sanoi eräänä iltana ja polvistui Kyöstin eteen, "Minä en koskaan arvannut tässä käyvän näin. Minä en voi elää ilman sinua. Sinä olet kaikkeni."

kolkaks61.jpg

"Ota vastaan tämä sormus merkkinä rakkaudestani. Tule miehekseni ja ole ikuisesti minun", Kenzie kosi. Kyösti painoi kätensä sydämelleen, eikä sanonut mitään.

kolkaks62.jpg

Hän otti sormuksen, pujotti sen sormeensa ja syleili Kenzietä. Kumpikin puhkesi liikutuksesta kyyneliin.

kolkaks63.jpg

"Minä rakastan sinua, MacKenzie Rodriques", Kyösti sanoi ja suuteli Kenzietä intohimoisesti, "Enemmän kuin ketään muuta. Koskaan."

kolkaks64.jpg

Sitten Kyöstin oli lähdettävä. Kenzie päätti pelata shakkia Hayesin kanssa ja kertoa kaiken, mitä juuri oli tapahtunut. Hayes otti tiedon vastaan ilolla, mutta hieman epäillen. "Olikohan kuitenkaan fiksua kihlautua äidin exän kanssa?" hän mietti.

kolkaks65.jpg

Jordan oli onnellinen Kenzien puolesta. "Aidon rakkauden takia kannattaa ottaa riskejä", hän sanoi.

kolkaks66.jpg

Kaikkein innokkaimmin tiedon otti vastaan Gregory. "Vau! Jos menit kihloihin noin nopeasti, varmaan saat kohta lapsiakin ja sitten minusta tulee setä!" Greg intoili.

kolkaks67.jpg

Ja niin MacKenzie päätti lähteä takaisin kotiin. Hän tahtoi aloittaa yhteiselämän rakastamansa miehen kanssa mahdollisimman pian.

kolkaks68.jpgkolkaks69.jpgkolkaks70.jpg

Hayes, Jordan ja Gregory jäivät yliopistolle jatkamaan opintojaan kukin omalla tavallaan.

kolkaks71.jpg

Kenzietä hieman hirvitti palata takaisin kotiin. Häntä pelotti kohdata äitinsä, sillä hän ei voinut olla varma, mitä äiti ajatteli hänen kihlauksestaan.

kolkaks72.jpg

Willow otti ainoan tyttärensä lämpimästi vastaan. Kenzie kertoi menneensä kihloihin, muttei uskaltanut kertoa kenen kanssa. "No, enköhän minä herran tapaa ihan lähiaikoina", Willow sanoi hymyillen. Kenzie hymyili epävarmasti takaisin.

kolkaks73.jpg

Kenzie ei kestänyt olla erossa Kyöstistä, vaan vielä samana iltana kutsui miehen käymään.

kolkaks74.jpg

Kenzie oli pakahtua onnesta nähdessään taas Kyöstin harmaiden silmien tuikkeen, vaikka he olivat olleet erossa toisistaan hädin tuskin vuorokauden verran. Vielä onnellisempi Kenziestä tuli, kun Kyösti muutti saman tien asumaan Rodriqueseiden hirsikartanoon.

kolkaks75.jpg

Ensimmäisenä tekonaan uudessa kodissa Kyösti muutti tyyliään.

kolkaks76.jpg

Sitten hän päätti tutustua Kenzien isään. Kuutilla ja Kyöstillä synkkasi heti. Olisihan sen voinut arvata: kumpikin on punapää ja molemmat kannattivat intohimoisesti "maailman parasta jalkapallojoukkuetta" KaLaa eli Katajalehdon Lahnoja. Sitä paitsi Kuutti ei takertunut pikkujuttuihin; hän ei välittänyt, vaikka Kyöstillä ja Willow'lla oli ollut suhde, sillä sehän oli mennyttä.

kolkaks77.jpg

Willow'n ei ollut aivan yhtä helppoa sopeutua tilanteeseen. Hän oli tietenkin onnellinen tyttärensä puolesta, mutta oli suoraan sanottuna järkyttynyt, kun MacKenzie oli esitellyt Kyöstin hänelle kihlattunaan. Kyöstin nähtyään Willow oli painunut sanaakaan sanomatta kasvihuoneeseensa purkamaan äkkiä kasvaneita mustasukkaisuuden ja petetyksi tulemisen tunteita. Willow tiesi, että hänellä ei ollut mitään syytä tuntea niitä, mutta ei voinut itselleen mitään.

kolkaks78.jpg

Yhtäkkiä kasvihuoneen ovi narahti ja sisään astui Kyösti. Willow nieli pahat tunteensa ja yritti näyttää mahdollisimman tyyneltä. "Hei, Willow", Kyösti aloitti varovasti. Willow vastasi jämäkällä nyökkäyksellä. "Ymmärrän, että tämä on sinulle hankala tilanne, koska se on sitä minullekin", Kyösti alkoi selittää, "Mutta minä rakastan tytärtäsi yli kaiken. Sitä paitsi meidän välillämme ei tainnut oikeasti olla mitään ihastusta voimakkaampaa." Willow nyökkäsi taas, tällä kertaa pehmeämmin. "Pyydän, että hyväksyisit minun ja Kenzien rakkauden ja unohtaisit menneet. Se on vaikeaa, mutta helpottaisi elämäämme huomattavasti", Kyösti vetosi lopuksi. Willow ei sanonut vieläkään mitään, ja Kyösti palasi takaisin taloon Kenzien luo.

kolkaks79.jpg

"Siis mitä pitää vastata, kun pappi kysyy tahdon?" Kyösti kyseli Kuutilta, "Joo, kyllä, mikäs siinä, okei vai tahdon?" Kuutti huokaisi ja pudisteli päätään. "Sadannen kerran: tahdon", Kuutti vastasi. "Ai mitä sinä tahdot?" Kenziekin liittyi keskusteluun, jota ei ollut seurannut kunnolla.

kolkaks80.jpg

"Kenzie, ihana nähdä sua! Ja kauhean vaikea uskoa, että olet menossa naimisiin!" Hayes päivitteli, kun oli saapunut juhlistamaan Kenzien ja Kyöstin rakkautta. Myös Jordan ja Gregory olivat saaneet kutsun.

kolkaks81.jpg

Häät olivat mielenkiintoiset: vieraat seisoivat, Jordanin mielestä joulupukin puku oli sopiva juhla-asu, valkoinen susi kierteli pihamaata kerjäten huomiota ja sulhasella ei ollut kenkiä. Kaiken lisäksi sää oli kalsea.

kolkaks82.jpg

"Apua, me ollaan oikeasti menossa naimisiin!" Kenzie hihkui innosta. "Sinä olet niin kaunis!" Kyösti ihasteli morsiantaan.

kolkaks83.jpg

Kaikista omituisuuksista huolimatta seremonia oli hyvin romanttinen ja herkkä. Kyösti liitettiin kunniakkaaseen Rodriquesin sukuun kauniiden sanojen ja komean sormuksen myötä.

kolkaks84.jpg

Tapahtumaa todistaneet eivät voineet hillitä hymyjään, niin onnellisia he tuoreen avioparin puolesta olivat.

kolkaks85.jpg

Kenzie ja Kyösti siirtyivät sisätiloihin leikkaamaan kakkua. Kaikki muut jäivät pihalle jutustelemaan keskenään.

kolkaks86.jpg

Kun he lopulta saapuivat syömään kakkua, oli liika juhlallisuuden tuntu kadonnut kokonaan. Hayes oli vaihtanut päälleen mustan balettipuvun ja Jordan uimahousut. Kuutti taas oli pukeutunut pyjamaan ja juhliin oli ilmestynyt kuokkijakin, jolle kakku totistesti maistui.

kolkaks87.jpg

"Äiti, miksi sinulla on yöpuku?" Hayes murahti vihaisesti Willow'lle, kun oli maljapuheen aika. "Mitä? Perheen keskenhän täällä ollaan", Willow suhisi takaisin.

kolkaks88.jpg
kolkaks89.jpg
kolkaks90.jpg
kolkaks91.jpg

Rodriqueseilla on pukukoodi hallussaan, siitä ei ole epäilystäkään.

kolkaks92.jpg

"Minä arvostan ihan kauheasti sitä, että tulitte tänne", Kenzie jutteli Hayesille, "Se merkitsee oikeasti tosi paljon minulle." Hayes nyökytteli. "Aivan niin, mutta saisinko nyt pelata shakkia ihan rauhassa?"

kolkaks93.jpg

Häiden kunniaksi oli ostettu tähtisädetikkuja. Kenziestä oli ihanaa seurata kipinöiden lentelyä.

kolkaks94.jpg

"Wiiih! Tämä on paras osa koko päivästä!" hän iloitsi.

kolkaks95.jpg

Yläkerrassa tapahtui kummia Kenzien leikkiessä tähtisädetikuilla. Kyösti ja Willow olivat päätyneet nukkumaan vierekkäin, ja Willow oli kömpinyt Kyöstin kainaloon. Kyösti luuli Willow'n olevan Kenzie, mutta kun hän avasi silmänsä ja vihdoin tajusi, kuka siinä oli, kauhistus oli suuri.

kolkaks97.jpg

Kumpikaan ei puhunut mitään, kun he nousivat järkyttyneinä sängystä.

kolkaks98.jpg

Willow pakeni vessaan itkemään järkytystään. Hän ei voinut uskoa tapahtunutta todeksi.

kolkaks99.jpg

Kyösti ei tietenkään kertonut mitään Kenzielle, joka oli ilmestynyt makuuhuoneeseen miltei heti Willow'n lähdettyä. Kyösti ei tahtonut pilata heidän hääyötään.

kolkaks100.jpg

"Olenko koskaan sanonut sinun olevan kaunein nainen koko universumissa?" Kyösti kysyi hiljaa.

kolkaks101.jpg

Kenzien ja Kyöstin hääyö oli taianomainen.

kolkaks102.jpg

Mutta se oli aivan liikaa Willow'lle. Hän tunsi yhä rakastavansa Kyöstiä miltei yhtä paljon kuin Kuuttia, ja hänestä tuntui aivan kauhealta nähdä Kyösti petipuuhissa Kenzien kanssa.

kolkaks103.jpg

"Kuinka sinä saatat?" Willow huomasi huutavansa ja läimivänsä Kyöstiä, "Sinähän rakastat minua!"

kolkaks104.jpg

Kyösti oli hetken aivan ymmällään.

kolkaks105.jpg

Sitten hän tajusi, mistä oli kyse. Willow'n vanhat tunteet olivat nousseet vahvoina takaisin, eikä vanhus osannut hillitä itseään. "Herää jo Willow! En minä enää rakasta sinua, ainakaan sillä tavalla!" Kyösti yritti saada Willow'n tajuamaan tilanteen läimimällä häntä poskille, "Meidän suhteemme on jo ohi ja sinä tiedät sen."

kolkaks106.jpg

Kenzie tunsi itsensä hyvin syylliseksi tilanteeseen, ja päätti hiipiä vähin äänin toiseen huoneeseen, jotta Willow'lla ja Kyöstillä olisi tilaa hoitaa välinsä selviksi.

kolkaks107.jpg

Kyöstillä oli tapahtuneesta niin paha olo, että hän purskahti rajuun itkuun. Tilanne alkoi seljetä Willow'lle, jota inhotti nähdä Kyösti kyynelissä. Willow tajusi toimineensa tyhmästi ja aivan väärin, aiheuttaneensa paljon mielipahaa sekä Kenzielle että Kyöstille puhumattakaan Kuutista.

kolkaks108.jpg

Tähtisädetikut lohduttivat ja piristivät Kyöstiä, jota harmitti riita Willow'n kanssa.

kolkaks109.jpg

Kyösti yritti unohtaa koko välikohtauksen suuntaamalla ajatuksensa muihin asioihin. Pallottelusta Kuutin kanssa ei kuitenkaan meinannut tulla mitään.

kolkaks110.jpg

"Kuutti, sinun täytyy jutella Willow'n kanssa", Kyösti aneli Kuutilta, "Yritä saada hänet tajuamaan, että mitään väärää ei tapahtunut!"

kolkaks111.jpg

Kuutti päätti heti tarttua toimeen. "Willow, kultaseni", hän aloitti lempeästi, "Tiedäthän, että Kyösti ja Kenzie rakastavat toisiaan ja ovat onnellisesti naimisissakin? Tiedäthän, että sinä ja Kyösti ette ole olleet yhdessä pitkään aikaan, ja että sinä lupasit unohtaa Kyöstin, kun valitsit minut?" Willow nyökkäsi avuttomana. "Tiedäthän, että he eivät anna anteeksi, jos vain riitelet heidän kanssaan. Sinun täytyy nyt hyväksyä tilanne. Ei ole muuta vaihtoehtoa", Kuutti sanoi jämäkästi.

kolkaks112.jpg

"Se on vaikeaa, mutta minä tuen sinua", Kuutti lupasi ja hieroi samalla hellästi Willow'n niskoja, "Vaikka tämä on minullekin vaikeaa. Kyllä se aina loukkaa, kun oma vaimo rakastaakin toista miestä. Mutta minä kestän sen, sillä sinä rakastat myös minua." Willow kääntyi katsomaan Kuuttia. "Minä rakastan sinua, todellakin", hän sanoi hiljaa, "ja minä näen nyt, että toimin aivan väärin. Enkä minä enää rakasta Kyöstiä, enkä ole oikeasti rakastanut häntä moneen vuoteen. Tunne, jonka nyt koin, oli vain kaiku menneisyydestä, ei mitään muuta. Nyt ymmärrän, että rakastan sinua, ja vain sinua ."

kolkaks113.jpg

"Hyvä. Eiköhän tästäkin tilanteesta sitten selvitä", Kyösti sanoi ja halasi Willow'ta. Sitten hän tunsi selässään ikävää kolotusta ja kirkas syntymäpäivävalo ympäröi hänet.

kolkaks114.jpg

"Nyt me sovimme entistäkin paremmin yhteen", Kuutti tokaisi hymyillen, "olemme harmaantuneita molemmat."

Vihdoinkin uusi osa. :) Kommentoida saa ja hyvää pääsiäistä kaikille jo etukäteen.